Perlu latihan?

Perlu latihan?

Saturday, December 19, 2009

KENAPA MEMILIH E-BUKU DAN PENDIDIKAN SAYA?


Hi pelajar

Saya sudah menyediakan pelbagai perkhidmatan pendidikan yang berkualiti. Semuanya berlandaskan keperluan STPM, SPM, PMR dan UPSR tetapi mudah dan berkesan.

Setiap minggu anda akan diberikan bahan pendidikan yang berkualiti mengikut pakej yang sudah anda pilih. Setiap bahan itu telah disusun oleh guru-guru yang berpengalaman dalam bidang tersebut. Bahan itu juga sudah digunakan dalam kalangan pelajar dan membuahkan hasil.

Pelajar hanya perlu membaca dan melakukan latihan yang sudah disediakan itu. Setiap latihan akan diberikan jawapan pda bahan berikutnya untuk memastikan pelajar memahami dan boleh membandingkan jawapan mereka dengan jawapan yang sewajarnya. Bukankah ini mudah kerana pelajar tidak perlu ke mana-mana. Hanya duduk di depan komputer riba atau komputer biasa mereka di rumah. Masa pelajar juga lebih tersusun terutama buat pelajar yang sibuk dengan aktiviti kokurikulum mereka.

Bahan-bahan saya juga sudah digunakan oleh banyak guru di Malaysia sebagai bahan latihan pengukuhan buat pelajar mereka. Pemberian latihan sebegini sudah pasti menjadikan diri pelajar lebih peka dan mengetahui corak soalan yang bakal keluar dengan lebih mudah tetapi bersistematik. Paling penting ialah pelajar menikmati semua bahan ini dengan harga yang begitu berpatutan berbanding dengan kaedah pendidikan lain pula.

Buat mereka yang hanya suka membaca, saya menyediakan pelbagai e-buku yang boleh memenuhi keperluan anda itu. Semua e-buku ini memberikan pelajar satu kelebihan berbanding buku-buku lain kerana bukan sahaja berkualiti tetapi pelajar boleh membacanya dengan mudah dan tersusun rapi. Era teknologi memungkin semua ini berlaku lalu menjadikan suasana pembelajaran dan pengajaran lebih menarik dan memenuhi keperluan jiwa pelajar zaman moden ini.

Jadi, jika anda menghadapi sebarang masalah pendidikan dan ingin satu perubahan yang sebenar, emel kepada saya azmanukm@gmail.com atau layari blog yang baik ini untuk melihat pelbagai e-buku dan pakej pendidikan yang berupaya meninggikan kemampuan anda dalam BM.

Cikgu Azman

No comments: