Perlu latihan?

Perlu latihan?

Monday, February 18, 2008

PENTING: Perlukan Sinopsis Panas Salju

Jika ada pelajar saya yang perlukan sinopsis novel ini sila emel kepada saya segera.

43 comments:

Anonymous said...

cekgu!
sye nk sinopsis panas segera!
mengikut bab tau

p/s = email - are_am93@yahoo.com.my

Hafizatul Asyrah said...

saya nak sinopsis
ikut bab jugak!!
cepat sikit tau!!

email=dr_hafizatul@yahoo.com.my

Anonymous said...

cikgu saya juga memerlukan sinopsis mengikut bab... TOLONG YA

email= nickcclam@gmail.com

Anonymous said...

Saya perlukan sinopsis untuk semua bab dalam novel ini setiap satu. Tolong berikan, ya?

My Blog said...

e-mail kepada saya cikgu ( wonziqing@hotmail.com ) secepat mungkin .

Terima Kasih

faiz said...

cikgu!sy nk sinopsis panas salju segera...sy nk semua sinopsis dlm setiap bab..

...email kn ke..faiz_rector94@yahoo.com..
dgn segera........

Zuhaili said...

Cikgu,
Saye nak sinopsis Panas Salju mengikut bab ke bab.

sila hantarkan sinopsis tu ke

zuhai_green94@yahoo.com.my

Anonymous said...

cikgu.
saya amat memerlukan sinopsis panas salju.jika cikgu tidak keberatan tolong hantarkannnya di email saya : izzatie94@yahoo.com

May God Bless you :)

fifa_1994 said...

cikgu,

sy prlukn sinopsis novel panas salju utk damuatkn dlm nota komsas sy..
sila emailkn kpd

tepleott_1994@yahoo.com


tme ksih ;)

Anonymous said...

cikgu,saya memerlukan nota bab-bab novel panas salju untuk nota KOMSAS saya..

tolong hantarkanya ke :
chishein@hotmail.com

thank you =)

nurul said...

sye nak 24 sinopsis panas salju...
emelkan kat
nurul_luvhaifa94@yahoo.com
thanx

ieha said...

cikgu,
saye nk sinopsis novel panas salju bab ke bab..
tlg email kn ke kingscorp_sara@yahoo.com.
klau bley tlg anta kn sblom ari khamis nie..
tq...:)

Anonymous said...

sy nk sinopsis novel ni mengikut bab dr bab 1 hingga bab 24...
please bg cepat ckit ye....
sy nk dlm masa 3 hari ni...
last day klau bleh 29.01.2009 kna antar dh...
please ye sy mntak tlong
my email: atiq_cyber@rocketmail.com

Anonymous said...

salam..
cikgu,
sye klu bley nk mintak cikgu emailkn sye sinopsis panas salju bg setiap bab..
secepat yg boley..
Yanie_94@yahoo.com..
terima kasih

Anonymous said...

cikgu !
saya nak sinopsis panas salju mengikut bab.
tq
tolong email kat saya
znoorfarahin@yahoo.com.my

Anonymous said...

salam...
saya nak sinopsis panas salju,setiap bab dengan segera.email saya znoorfarahin@yahoo.com

Anonymous said...

cikgu kalau boleh emailkan sahaja semua yang berkaitan dengan novel panas salju ini dekat razizi07@gmail.com.terima kasih.

Anonymous said...

cikgu kalau boleh hantar secepat mungkin maklumat itu di razizi07@gmail.com.terima kasih..

WeiLym4896 said...

CIKGU! saya bukan murid awak xD tapi boleh anda bantu aku TAK??? saya sudah MAU EXAM LA! sangat takut, boleh saya minta sinopsis NOVEL PASIR SALAK FORM 2, BAB 1,2,3,4 dan 5! cepat cikgu XP TOLONG SAYA LA! KALAU ANDA BOLEH, CEPAT BAGI SAYA ANSWER... terima kasih! email : super-lym@hotmail.com

Anonymous said...

cikgu saya nak sinopsis pahlawan pasis salak
ikut bab juga...

nicole.lcs@hotmail.com
terima kasih o~~~
secepat mungkin!!

YusnA MarLina.... said...

cikgu,
sy pon nk sinopsis panas salju bg setiap bab
terima kasih

email:yusnamarlina@yahoo.com

aredeebz said...

cikgu sye perlukan sinopsis panas salju mengikut campuran semua bab.. boleh x cikgu e-mail kan kat firescarlett79@yahoo.com.my

Anonymous said...

cikgu!

Lisa nak nota Panas Salju mengikut bab juga. sila emailkan kepada

lisayong24@yahoo.com


terima kasih banyak- banyak.

Lisa :D

!!!- TiNaDaRsHnI -!!! said...

selamat sejahtera cikgu,

Nama saya Tina. Saya dari SMK (p) Taman Petaling. Boleh cikgu emailkan sinopsis novel panas salju-bab 7 & 8 kepada

Theva_darshni@hotmail.com.

Dengan ribuan terima kasih....

-tina

Anonymous said...

cikgu.. boleh htr sinopsis semua bab panas salju...setiap bab kena ada sebelum 23/3/09?? terima kaseh.. htr kepada daniel_tiong@live.com

Muhammad Afiq Danial said...

cikgu boleh tak bagi sinopsis panas

salju setiap bab secepat mungkin

urgent sesangat ni foward kat saya

secepat mungkin

Anonymous said...

cikgu... boleh htr sinopsis semua bab panas salju ke saya (raj2282002@yahoo.com)
tq

Anonymous said...

cikgu saya pun nak sinopsis panas salju jugak...secepat mungkin tau..emil kn kt mickey94_sweet@yahoo.com.my tau..klu boleh sebelum petengahan bulan 5 ek...tq

Anonymous said...

nak

Anonymous said...

salam cikgu !!
saya nak sinopsis panas salju setiap bab ya cikgu !!
email kan sinopsis tu kat email ni>
missdotdot123@yahoo.com

terima kasih cikgu !

dNot:) said...

assalamualaikum..
cikgu saye pon klau bleh nak jugak..
email kan kat dinie_da_flower@yahoo.com
trima kasih

Anonymous said...

cekgu!saye nak sinopsi jugak.ikut bab.


ellisa_cutiever@yahoo.com

Iqa Shafiqa said...

cikgu saya nk jugak!! emel saya
shafiqah17@gmail.com
bab demi bab tau...
thank you so much

Anonymous said...

salam ...
cikgu saya perlukan sinopsis panal salju keseluruhan ...
secepatnya ye ...

pbz_paradise@hotmail.com

nana said...

cikgu,boleh tak berikan saya sipnopsis panas salju ikut bab.
ini emel saya,
farhana040595@gmail.com
terima kasih cikgu.

Aainaa said...

salam cikgu..,
saya nak minta sipnopsis panas salju boleh???
klu boleh nak ikut bab..,
tlg anta kat e-mail nurad95@yahoo.com..,
terima kasih cikgu

nana sha'ari said...

cekgu !

saye nak sinopsis panas salju dari bab 1 sampai bab24 .
dengan segera.
tq .

vogue_sachiaru@yahoo.com

syasya said...

salam...saya nak sinopsis semua bab boleh? kalau dgn bentuk point pun xpe..segera ye...kalau boleh harini jgk sbb nk kne hantar rabu ni...tolong yer..

lovecharr@gmail.com

tq..

Anonymous said...

saLam cikgu.
sya perlukan sinopsis
panas salju ikut bab. kne
buat mcm peta minda.

email : ainyshada@y.c

thx.

Anonymous said...

cikgu!
sye nk sinopsis panas salju..
ikut bab..
secepat mungkin!
klo boleh..
dlm 3 hari ny..
nk kene hantar daa..
terime kasih banyak2..^_^

aisyah said...

askum cikgu..
saya nak sinopsis panas salju setiap satu bab..
bab 1-24..
kalau boleh secepat yg mungkin!!!
tolong ye.. cepat2 tau!!
terima kasih..
email kat email ni..
"lovely_aisyah24@yahoo.com" atau
"aisyah_cherry24@yahoo.com"

Anonymous said...

assalamualaikum,cikgu. boleh tak emelkan sinopsis semua bab? emel ke - takuya_sky14@yahoo.com.
terima kasih.

Anonymous said...

salam cikgu!
cikgu,saya sinopsis panas salju ikut bab secepat mungkin boleh x cikgu?
niy email die
atira_yusuff@yahoo.com..(ym)
terima kasih cikgu..